SALE

Save up to $250* on select Neato intelligent robot vacuums while supplies last!

Learn More

Your cart

Subtotal

Taxes and shipping calculated and discount codes entered at checkout Place your order Continue shopping

Robots Ship Free

30 day risk-free trial

24/7 Customer Support

SÖK I KUNSKAPSBASEN

Hur kan vi hjälpa till?

Hitta svar på vanliga frågor och annan information om Neatos robotdammsugare och tillbehör.

Hur skapar jag in "No-Go" -linjer med Botvac D7 Connected?

Denna information är tillämplig till:

• Botvac D3 Connected
  • Botvac D4 Connected
  • Botvac D5 Connected
  • Botvac D6 Connected
  • Botvac D7 Connected

För att konfigurera virtuella no-go-linjer, var noga med att Neato Appen installeras på din valda enhet och följ sedan följande steg:

1. Starta Neato App och tryck på "Tri-Bar" -symbolen i det övre vänstra hörnet.

2. Välj alternativet "MIN PLANLÖSNING".

3. Tryck på knappen "KOM IGÅNG"

4. Välj din personliga preferens på skärmen "KOM IGÅNG" och tryck på "STARTA RENGÖRING".

5. När städningen är klar kommer du att bli informerad om att roboten har skapat din nya planlösning.

6. Ge den nya planlösningen ett namn och spara.

7. Peka på "ADD NO-GO LINE" -ikonen och dra din gränslinje direkt på kartan. Fortsätt knacka på knappen "ADD NO-GO LINE" för att skapa flera gränslinjer.

8. När du har angett dina gränser trycker du på ikonen "Spara" för att lagra din planlösning med "Virtuella no-go-linjer" som läggs till.

9. En bekräftelse visas, så att du vet att "No-Go" -linjer har sparats.

10. När du har sparat blir din nya planlösning med "Virtual No-Go Lines" din standardkarta och används för framtida rengöringshändelser

Let’s keep in touch

Join our mailing list for exclusive offers and news about products from Neato.

Compare Robot Vacuum models

Add at least two models to compare features

Compare selected
Can we help?