Back to Press Center

PRESSEMELDINGER

Neatos neste generasjon premium robotstøvsugere – Neato D10, D9 og D8 – lanseres på IFA 2020

Neatos intelligente robotstøvsugere fokuserer på å gjøre dagliglivet enklere

Berlin, Tyskland, 4. september 2020 – Neato Robotics, en ledende leverandør av intelligente robotstøvsugere til boliger, kunngjorde i dag lanseringen av de nyeste modellene i premiumserien – Neato D10, D9 og D8 – på IFA Berlin 2020. Neatos robotstøvsugere er en uslåelig partner innen rengjøring, med klassens beste teknologi, enkelt oppsett og maskinvare som sikrer lang levetid.

«Vi kombinerte Neatos 15 års erfaring i bransjen med kundetilbakemeldinger og det aller nyeste innen robotteknologi og AI-teknologi (kunstig intelligens), og det er en glede å introdusere disse utrolige nye produktene – våre beste noensinne – for verden. Neatos nyeste serie med intelligente robotstøvsugere har en unik konstruksjon og teknologi som gir en førsteklasses brukeropplevelse. Den nye MyNeato-appen viser at vi er fokusert på å gjøre hverdagen enklere med robotteknologi», sa Neatos administrerende direktør, Thomas Nedder.

Den nye robotstøvsugeren fra Neato representerer den beste konstruksjonskvaliteten og brukeropplevelsen i klassen og utnytter fremdeles bransjens første D-formede design. Neato når frem helt inn i hjørner og kanter og sørger for en mer fullstendig rengjøring med den bredeste børsten og største støvbeholderen på markedet. Neato D10 fanger opp inntil 99,97 % av allergener og partikler som støv og hud- og håravfall helt ned til en størrelse på 0,3 mikron med markedets første True HEPA-filter. Å konfigurere en Neato har aldri vært enklere, med Bluetooth-aktivert tilkobling til Wi-Fi og strømlinjeformet seks-trinns prosess i den nye MyNeato-appen – den korteste konfigureringsprosessen i bransjen – for å komme i gang med rengjøringen med en gang.

Neato D10

Med en brukstid på inntil 150 minutter, et True HEPA-filter som fanger opp inntil 99,97 % av allergener helt ned til en størrelse på 0,3 mikron og den nyeste LaserSmartTM LIDAR-baserte teknologien, gir Neato D10 uslåelige ytelser når det gjelder rengjøring.

Neato D9

Neato D9 gjør det skitne arbeidet for deg. Med et supereffektivt HEPA-filter som fanger opp 99,5 % av støv og allergener, en brukstid på inntil 120 minutter og Neatos unike LaserSmartTM-teknologi, vil Neato rengjøre når og hvor du ønsker, selv i mørke.

Neato D8

Neato D8 leveres med den unike kvaliteten og grensesprengende teknologien du forventer fra Neato. F.eks. den største støvbeholderen, den ekstra brede børsten og den nyeste LaserSmartTM-teknologien, kombinert med bedre brukeropplevelse, brukstid på inntil 90 minutter og forbedret rengjøringseffektivitet.

Den nye produktserien kan leveres fra høsten 2020 fra forhandlerne våre over hele Nord-Amerika, Europa og Japan og i USA på NeatoRobotics.com.

Om Neato

Neato Robotics konstruerer intelligente roboter til boliger som forbedrer menneskers liv og løser reelle problemer. Neato fokuserer på å skape en virkelig personlig rengjøringsopplevelse og sørger for at roboter utvikler seg og tilpasser seg til forbrukeren. Neato fremmer innovasjon med intelligent LaserSmartTM LIDAR-basert navigasjon, kartlegging, smart home-konnektivitet og overlegen rengjøringsteknologi. Du finner mer informasjon på www.help.neatorobotics.com.

Can we help?