Back to Press Center

PRESSEMEDDELELSER

Neatos næste generation af kvalitetsrobotstøvsugere – Neato D10, D9 og D8 – lancering på IFA 2020

Neatos intelligente robotstøvsugere har fokus på at gøre hverdagen nemmere

Berlin, Tyskland, 4. september 2020 – Neato Robotics, en førende leverandør af intelligente robotstøvsugere til hjemmet, har i dag annonceret lanceringen af de nye modeller i deres kvalitetsserie – Neato D10, D9 og D8 – på IFA Berlin 2020. Neato-robotstøvsugere er den ultimative partner inden for rengøring, idet de har den bedste teknologi i klassen, nem indstilling og hardware, der er skabt til at holde.

“Vi har kombineret Neatos 15 års erfaring i branchen med kundefeedback og de seneste nyskabelser inden for robotteknologi og kunstig intelligens, og vi er glade for at kunne introducere disse fantastiske nye produkter – vores bedste indtil nu – for hele verden. Neatos nye serie af intelligente robotstøvsugere er unik i design og teknologi, med en førsteklasses brugeroplevelse og en ny MyNeato-app, som viser vores forpligtelse til at gøre hverdagen nemmere med robotteknologi”, siger Neatos CEO, Thomas Nedder.

De nye Neato-robotstøvsugere har kvalitet og brugeroplevelse, der er bedst i deres klasse, samtidig med, at deres D-formede design, som er det første af sin art i branchen, har fået et løft. Neato-ejere kan nå fra hjørne til hjørne og fra kant til kant og få en mere komplet rengøring ved at bruge den bredeste børste og den største støvbeholder på markedet. Neato har det første originale HEPA-filter, og Neato D10 opfanger op til 99,97 % allergener og partikler såsom støv og skæl helt ned til 0,3 my. Det har aldrig været nemmere at indstille en Neato, med en Bluetooth-aktiveret tilslutning til wi-fi og effektiviseret sekstrins-proces på vores nye MyNeato-app – den korteste indstillingsproces i branchen – for straks at komme i gang med rengøringen.

Neato D10

Med en køretid på op til 150 minutter, et originalt HEPA-filter til at opfange op til 99,97 % allergener så små som 0,3 my samt den seneste LaserSmartTM LIDAR-baserede teknologi, er Neato D10 ultraydeevnen til den ultimative rengøring.

Neato D9

Neato D9 gør det beskidte arbejde for dig. Med et ultraydende filter i HEPA-stil, der opfanger 99,5 % støv og allergener, en køretid på op til 120 minutter samt Neatos signatur-teknologi, LaserSmartTM, gør Neato rent når og hvor du ønsker det, også når det er mørkt.

Neato D8

Neato D8 leveres med branchens første signaturkvalitet og -teknologi, som du er vant til at forvente fra Neato – som fx den største støvbeholder, ekstra bred børste og den seneste LaserSmartTM-teknologi – med en bedre brugeroplevelse, en køretid på op til 90 minutter og forbedret effektiv rengøring.

Den nye produktserie vil være tilgængelig i efteråret 2020 hos vores detailhandlere i hele Nordamerika, Europa og Japan, samt i USA på NeatoRobotics.com.

Om Neato

Neato Robotics udvikler intelligente robotter til hjemmet for at gøre livet nemmere for folk og løse reelle problemer. Neato er engageret i at skabe en ægte brugerdefineret rengøringsoplevelse, hvor vi sikrer, at robotterne udvikles og tilpasses til forbrugeren. Neato driver innovation med intelligent LaserSmartTM LIDAR-baseret navigation, kortlægning, smart hjemmeopkobling og uovertruffen rengøringsteknologi. Få mere at vide på www.help.neatorobotics.com.

Can we help?